Kaikki järjestelmään tehdyt muutokset tallennetaan historialokiin. Tätä käytetään kahteen tärkeään toimintoon. Voit peruuttaa muutokset tai tehdä aiemmin peruutetun toimenpiteen uudelleen. Tämän avulla voidaan myös tietää milloin ja kuka teki muutoksen.

Muutokset näkyvät eri näkymistä. Voit nähdä kaiken tapahtuneen, kun painat ylävalikosta kuvaketta Muutokset. Kuvake näyttää kellolta, jossa ympyränmuotoinen nuoli osoittaa vasemmalle.

Lähtölistassa on myös mahdollista klikata hiiren kakkospainiketta ja valita Muutokset nähdäksesi, mitä muutoksia ratsukolle on tehty luomisen jälkeen.

Tämä voidaan tehdä kaikista näkymistä, joissa lähdöt ovat esitetty taulukossa, jolloin on hyödyllistä esimerkiksi nähdä, milloin lähtö on peruutettu ja kenen toimesta (edellyttäen, että kaikilla käyttäjillä on oma tili).

Samanlaisia muutoksia voi nähdä henkilöistä, hevosista tai luokista. Tämä on Tiedosto-alivalikossa, kun henkilö, hevonen tai luokka on valittuna.

Did this answer your question?