All Collections
Danish
Showoffice
Opdeling af klasser og flytning af ekvipager
Opdeling af klasser og flytning af ekvipager
Her beskrives hvordan man opdeler en klasse i afdelinger samt hvordan man flytter flere ekvipager på en gang eller blot en enkelt.
Claus Hulstrøm avatar
Written by Claus Hulstrøm
Updated over a week ago

Det kan være nødvendigt at opdele en klasse i afdelinger fx for hver kategori, eller hvis klassen er for stor.
Vil man opdele på (pony) kategori kan man med fordel sortere starteliste efter kategorien, så er det lettere at vælge dem ud der skal flyttes.
Der sorteres efter kategori ved at klikke på kolonne overskriften Kat. (1)

Man behøver ikke at bekræfte sorteringen (2), da det kun er en sortering som bruges midlertidigt for at vælge ekvipager ud.

Marker derefter de ekvipager man ønsker at flytte - klik på den lille firkant længest til venstre rækken, så der kommer et lille flueben.

Derefter vælges Handlinger (1) i menuen øverst og dernæst Flyt til (2) - brug evt. genvejs tastaturkombinationen m t

Vil man flytte ekvipagerne til en ny klasse fx en anden afdeling skriver man i feltet øverst, den nye afdelings klasse NUMMER - fx 12A - lad være med at skrive tekst fx "Klasse 12 LA pony kategori 1" - dette er kun til nummer og en afdelings/klasse angivelse. Den klassen kan navngives/omdøbes når den er oprettet. Når klassen er nummeret klikkes OK og den nye afdeling/klasse ses på klasselisten og dagsoversigten.

Ny Klasse

Når man opretter en ny klasse oprettes den med informationer fra den klasse hvor de flyttede ekvipager kommer fra.

Det er super smart for da kommer al økonomi, navn, egenskaber, bedømmelser og klasse id'er med over, men husk dog at rette klassens starttid hvis den allerede er sat, for den kopieres også.

Flyt til anden klasse

Hvis man i stedet vil flytte en eller flere ekvipager til en anden klasse, markeres de som vist længere oppe, man vælger Handlinger, Flyt til og så i listen over stævnets klasser klikker man på den klasse, som ekvipagen/erne skal flyttes til og klikker OK nederst.

Did this answer your question?